Search
Close this search box.

Sfaturi pentru creșterea vânzărilor de produse în centrul SPA

Sfaturi pentru creșterea vânzărilor de produse în centrul SPA

Știm, e un motiv de bucurie atunci când un client alege să revină la SPA pentru un masaj revigorant. Însă ce-ar fi ca de această dată să achiziționeze, pe lângă acest serviciu, și un produs, precum o loțiune hidratantă sau un ulei de masaj? Văzută ca o extensie naturală a experienței SPA, vânzarea de produse complementare nu doar că sporește profitul, dar îmbogățește și experiența clientului. Descoperă în articolul de mai jos câteva sfaturi pentru a crește vânzarea de produse în SPA.

Devin-o o sursă de încredere

Asigură-te că angajații sunt instruiți să ofere sfaturi personalizate cu privire la produsele pe care clienții le pot achiziționa din centrul SPA. Un client informat este un client care cumpără.

Oferă-i șansa să testeze produsul

O mostră gratuită face întotdeauna minuni. Dacă clientul poate vedea sau simți beneficiile produsului înainte de cumpărare, sunt șanse mai mari să facă achiziția.

Nu-ți fie teamă de vânzările încrucișate

Dacă un client vine pentru un masaj, de ce să nu îi sugerezi și un ulei de masaj pe care să îl poată folosi acasă? Sau dacă a rezervat un tratament facial, propune-i și un set de produse pentru îngrijirea tenului.

Creează pachete de produse

Creează pachete de produse care să ajute clienții să continue experiența SPA acasă. Cu cât oferta este mai atrăgătoare, cu atât vânzările vor fi mai mari.

Promovează produsele online

Trimite newslettere informative, creează oferte exclusive online sau webinarii pentru a prezenta produsele și a stârni interesul clienților.

Oferă clienților o experiență de cumpărare memorabilă

De la modul în care sunt aranjate produsele pe rafturi, la felul în care vânzătorii interacționează cu clienții, totul contează.

Stimularea angajaților

Un puternic stimulent pentru vânzarea de produse poate fi programul de bonusuri pentru angajați.

Setează-ți obiective realiste și monitorizează-le

Ai nevoie de ținte realiste, pentru a determina dacă strategia de vânzări abordată dă roade sau nu. Astfel, stabilește ținte clare și realiste, urmărește performanța și ajustează strategia în funcție de rezultate.

Cunoaște-ți bine clientela

Analizează vânzările și feedback-ul angajaților & al clienților pentru a ajusta oferta de produse în mod strategic.

Succesul în vânzarea de produse într-un centru SPA nu vine peste noapte. E nevoie de o strategie coerentă, angajați instruiți și o execuție impecabilă. Dar, cu aceste sfaturi, ești pe drumul cel bun spre a-ți transforma SPA-ul nu doar într-un sanctuar de relaxare, dar și într-un punct de vânzări cu un ROI impresionant.

Newsletter

Sunt de acord ca acest website să salveze și utilizeze datele mele personale

Articole recente

News

SOMNUL este CHEIA spre WELLBEING

SOMNUL este CHEIA spre WELLBEING Emlyn Brown, vicepreședinte global Well-being (strategie, design și dezvoltare) evidențiază oportunitățile pentru destinațiile balneare în ceea ce privește Somnul. A

News

Natura revine în spa!

Există un trend – de a încorpora mai multe plante și natură în designul spa. Natura a inspirat întotdeauna relaxarea și stare de bine, iar

Vrei să ai succes în dezvoltarea business-ului SPA?

Abonează-te la newsletter-ul nostru și stai la curent cu ultimele noutăți din industria SPA. BONUS, vei primi un eBook gratuit care te va ajuta să-ți dezvolți business-ul SPA.