Search
Close this search box.

Curs Etichetă & Customer Care

“Ospitalitatea este atunci când manifestăm o atitudine pozitivă, caldă și primitoare în special când avem o zi proastă”

Te-ai gândit vreodată cât de mult contează atitudinea, zâmbetul, empatia, atenția la detalii, ținuta și limbajul în relația cu fiecare client? Crezi ca numai prețul face diferența dintre un serviciu bun și unul excepțional? Ai calitățile unei GAZDE IMPECABILE la care oamenii vor să se întoarcă mereu?

Vrei să SĂ FII CEA MAI BUNĂ GAZDĂ și SA TE DIFERENȚIEZI?

Miza principală este transformarea unui serviciu bun în SERVICIU EXCELENT!

Alege sa urmezi cursul de Customer Care ce îți oferă instrumentele de care ai nevoie pentru ca serviciile pe care le oferi să fie peste așteptări:

6-8h

6-12 persoane

550 lei/persoana

Dacă îți dorești acest curs pentru echipa ta, te rugăm să completezi formularul de mai jos și te vom contacta în maxim 48h..

De ce un curs de Customer Care?

Un motiv în plus să alegi acest curs….

Pentru că Ospitalitatea este mai mult decât serviciul / produsul tău. Este un SENTIMENT – sentimentul unei experiențe extraordinare oferită de un serviciu impecabil.

Iar dacă știi să creezi și să oferi această experiență, clienții vor reveni, dar mai ales te vor recomanda!

Nu subestima clientul! El știe dacă îl minți, dacă vrei doar să îi vinzi ceva, dacă nu ești într-o dispoziție bună etc. Chiar și cei mai naivi, la final, pot trage concluzia singuri dacă a fost un serviciu excelent, potrivit nevoilor lor, prin simplu fapt că (NU) le-a plăcut cum au fost tratați.

Dar dacă ai reușit să oferi mai mult decât un simplu serviciu, atunci beneficiile sunt maxime, iar reputația ta va fi transmisă mai departe.

Cartea ta de vizită ești TU și ECHIPA TA!

Esti gata sa participi la curs?

Completează datele de mai jos și revenim către tine cu un răspuns în maxim 48h.

Vrei să ai succes în dezvoltarea business-ului SPA?

Abonează-te la newsletter-ul nostru și stai la curent cu ultimele noutăți din industria SPA. BONUS, vei primi un eBook gratuit care te va ajuta să-ți dezvolți business-ul SPA.