Search
Close this search box.

Shou Sugi Ban House: Redefinirea Wellness-ului

Shou Sugi Ban House: Redefinirea Wellness-ului

Cu un amestec unic de filosofie japoneză și sustenabilitate, Shou Sugi Ban House din New York redefinește conceptul de spa și wellness. Acest sanctuar oferă recreere  și un cadru holistic și educativ, unind arte terapeutice, nutriție și fitness într-o singură experiență profundă. Inspirat de principiul japonez wabi-sabi, centrul SPA se concentrează pe dezvoltarea personală și respect față de mediul înconjurător.

Acest articol vă invită să explorați multiplele dimensiuni ale acestui loc excepțional și să descoperiți cum transformă wellnessul într-o formă de artă și activism.

Cazare: O oază de relaxare

Shou Sugi Ban House este un spațiu unde oaspeții se pot retrage, pot reflecta și recrea într-un mediu conceput cu atenție la fiecare detaliu.

Estetica interiorului îmbină influențe japoneze cu modernismul occidental, creând astfel un echilibru între simplicitate și lux. Fiecare încăpere este exemplul perfect de wabi-sabi, arta japoneză de a găsi frumusețea în imperfecțiune, îmbinând materiale naturale ca lemnul, piatra și textile organice.

Confortul și sustenabilitatea sunt la fel de prioritare. De la paturile cu saltele organice până la produsele de baie ecologice, fiecare detaliu este ales nu doar pentru confortul oaspeților, ci și pentru minimizarea impactului asupra mediului.

 

SPA & Wellness: O călătorie de transformare

Centrul SPA oferă o gamă variată de terapii, de la masaje tradiționale și băi cu aburi până la tehnici contemporane precum crioterapia și terapia cu lumină infraroșie. Un element care diferențiază Shou Sugi Ban House de alte centre spa este nivelul de personalizare al serviciilor și atenția la detalii. Oaspeții încep experiența cu o consultație detaliată, în urma căreia terapeutul creează un program individualizat ce abordează nevoile specifice ale fiecăruia.

Shou Sugi Ban House tratează wellnessul ca pe o fuziune între artă și știință. Personalul specializat este instruit într-o varietate de discipline, inclusiv medicină ayurvedică, acupunctură și diverse forme de terapie prin masaj. Acest amalgam de cunoștințe și tehnici asigură o experiență revigorantă și informativă.

 

Experiența culinară: un festin pentru simțuri

Filosofia culinară a Shou Sugi Ban House ia naștere din credința că sănătatea provine din natură. Programul culinar al Shou Sugi Ban House a fost conceput în colaborare cu bucătarul cu stea Michelin, Mads Refslund, co-fondatorul restaurantului Noma. Meniul său de inspirație nordica, cu influențe asiatice, oferă o experiență culinară apetisantă și artistică.

O varietate largă de legume și superalimente sunt crescute chiar în grădinile centrului, în timp ce alte alimente ajung pe mesele oaspeților prin intermediul colaborărilor hyper-sezoniere cu producători și furnizori locali.

Echipa culinară este condusă de bucătarul-șef executiv, Sabdiel Cortes, iar meniurile zilnice sunt inspirate de ingrediente proaspete din piață, care aduc oaspeții mai aproape de natură.

 

Evenimente care ies din tipar

În acest sanctuar al bunăstării, evenimentele sunt văzute ca o extensie a misiunii centrului de a aduce o transformare profundă în viețile oaspeților. Printre acestea se numără: workshop-uri educaționale pe teme care variază de la sănătate mentală, tehnici de relaxare și până la nutriție sau filosofii spirituale, evenimente tematice, experiențe culinare, activități în natură sau evenimente corporative bazate pe mindfulness.

Prin integrarea unei varietăți largi de elemente — cazare de lux, gastronomie rafinată, evenimente inovative și terapii spa revoluționare — Shou Sugi Ban House redefinește standardele în industria bunăstării. Este un loc unde inovația întâlnește tradiția, unde frumusețea se intersectează cu funcționalitatea, și unde fiecare vizită reprezintă un pas către o viață mai bună.

 

În lumea centrelor spa, Shou Sugi Ban House se remarcă nu numai prin calitatea excepțională a tratamentelor oferite, dar și prin abordarea sa holistică asupra sănătății și bunăstării.

Newsletter

Sunt de acord ca acest website să salveze și utilizeze datele mele personale

Articole recente

News

SOMNUL este CHEIA spre WELLBEING

SOMNUL este CHEIA spre WELLBEING Emlyn Brown, vicepreședinte global Well-being (strategie, design și dezvoltare) evidențiază oportunitățile pentru destinațiile balneare în ceea ce privește Somnul. A

News

Natura revine în spa!

Există un trend – de a încorpora mai multe plante și natură în designul spa. Natura a inspirat întotdeauna relaxarea și stare de bine, iar

Vrei să ai succes în dezvoltarea business-ului SPA?

Abonează-te la newsletter-ul nostru și stai la curent cu ultimele noutăți din industria SPA. BONUS, vei primi un eBook gratuit care te va ajuta să-ți dezvolți business-ul SPA.