De îndată ce proiectul trece de la concept la construcție, Spa Plus este o alegere foarte înțeleaptă, prin contribuția valoroasă pe care o aduce fiecărui proiect.

Atunci când noul tău business se pregătește pentru deschidere este important să aibă un suport constant până la tăierea panglicii, dar mai ales după acest moment.

De cele mai multe ori este mai ușor și mai convenabil să apelezi la un sprijin de specialitate care deține și experiența, dar mai ales instrumentele și abilitățile necesare pentru a demara un proiect de succes, evitându-se astfel posibilele prejudicii materiale și de imagine.

Când e potrivit să ne ai alături?

Cel mai potrivit moment să îți fim alături este cu cel puțin două luni înainte de deschidere și aproximativ 3 luni după deschidere. 

Primele două luni de asistență vor include pachetul întreg de Consultanță și Training Spa Plus* la care se adaugă și suportul în recrutarea și găsirea celor mai potrivite persoane pentru a forma echipa de care ai nevoie.

Următoarele 3 luni de la deschidere îți vom fi alături pentru a face primii pași!

Implicarea noastră va depinde de discuția cu tine și ceea ce îți dorești tu de la noi.

Cum-sa-recrutezi-in-domeniul-SPA&Wellness

Pachetul complet Consultanță și Training include:

Ai nevoie de suport și asistență de management pentru centrul tău spa? Lasă-ne câteva date pentru a te contacta.

Completează formularul de mai jos și îți vom răspunde în maxim 24h.

Vrei să ai succes în dezvoltarea business-ului SPA?

Abonează-te la newsletter-ul nostru și stai la curent cu ultimele noutăți din industria SPA. BONUS, vei primi un eBook gratuit care te va ajuta să-ți dezvolți business-ul SPA.