Search
Close this search box.

Interviu Sidonia Cheșăuan

Care este povestea Sun Garden Resort & Spa?
Povestea Sun Garden este despre urmarirea viselor si puterea de a le transforma in realitate. Sun Garden este parte dintr-o legendă vie. Echipa noastra este gata sa dezvaluie spiritul Sun Garden ca o arta autentica, prietenoasa si informala de viata.
La noi va asteapta un frumos si provocator teren de golf intr-un peisaj autentic, un SPA gratios in mijlocul unui hotel rafinat, o bucatarie delicioasa cu ingrediente naturale, doua sali de evenimente elegante dintre care unas e reflecta magic intr-un lac, completata de o capela linistita!
Ce inseamna experienta Sun Garden pentru un oaspete?
Exista o zicala: „Ce vine din inima se duce la inima” Sun Garden este o chestiune de inima si pasiune. Imaginati-va fericirea in aer liber, inconjurata de confort si stil. Imaginati-va aventura pentru toate varstele intr-un mediu sigur. Imaginati-va o stare de pace si satisfactie intr-o tara care respira povesti legendare.
Veti descoperi totul la Sun Garden Golf & SPA Resort! ?
Care sunt terapiile si serviciile pe care le ofera centrul spa?
Voi incepe prin prezentarea Centrului Spa, care este compus din doua mari zone care se denumesc ‘Aqua Experience Area”si “Amedeea Paradise”.
Prima zona are un design fermecator si cuprinde bazinul de hidromasaj si relaxare, bazinul de apa sarata, sauna cu infrarosu, baia turceasca si camera Tepidarium cu fotolii ceramice incalzite. Tot aici se afla si zona Spa Lounge cu Vitamin Bar , mancaruri usoare si sanatoase pe care le puteti savura. Toate acestea fac din acesta zona locul perfect pentru relaxarea trupului si a mintii.
A doua zona, Amedeea Paradise este o calatorie seculara unde ne putem incalzi si relaxa admirand vatra straveche. Este o experienta unica unde intalniti mai multe tipuri de saune. Aroma sauna cu lemn de cedru care are un parfum vesnic verde, SaunaBio,Sauna Sarata, Sauna Finlandeza. Veti gasi un Hammam impresionant, care va ofera posibilitatea de a experimenta un autentic ritual de purificare. Un alt loc minunat este Mystic Relaxing Volcano cu paturi suspendate si bazinul cu cascada din zona Water Tavern.
Pelanga aceste doua zone mari avem si Zona de Terapii Spa, care este o oaza de sunete linistitoare.
Veti simti arome revigorante si atingeri calde. Aici natura se intalneste cu eleganta si rafinamentul.
Prin terapiile noastre facem inconjurul lumii, putem simti ca pasim pe urma mingii de golf prin”Sun Garden Golf Ball Massage”, experimentam universul fascinant al Indiei prin “Ritualul Portilor Indiei’ unde nautul si susanul sunt des folosite , simtim efectul fortifiant al “Cristaline Ritual” …
Avem ritualuri complexe si simple, diversificate si personalizate, masaje de relaxare, masaje orientale, masaje medicale, impachetari, scruburi, imbaieri, miniterapii, masaje si tratamente faciale.
Pe langa toate acestea pentru a va pastra activi va sta la dispozitie si o Sala de Fitness spatioasa, cu o priveliste magnifica, care este dotata cu echipamente si accesorii moderne. Pe tot parcursul acestei calatorii veti fi insotiti de personalul centrului spa, care va asteapta cu inima deschisa pentru a explora impreuna toate facilitatile, terapiile si serviciile noastre.
Care sunt satisfactiile cele mai mari ale unui Manager Spa? Dar provocarile?
Satisfactiile unui manager spa sunt foarte multe.
Cel mai mult imi place sa simt entuziasmul si totodatar relaxarea si multumirea persoanelor care pleaca de la noi dupa ce au avut parte de serviciile noastre. Este o senzatie superba cand vezi ca tot ce a facut echipa in acea zi a generat un astfel de rezultat. Noi ne masuram activitatea prin prezenta acelei stari de spirit pe care ne-o transmit oaspetii atunci cand ne zic cat de bine se simt la noi si asteapta sa revina. Are loc un schimb de energie frumoasa si fara sa ne propunem asta, constatam ca ceea ce oferim intr-adevar ni se intoarce cu o intensitate mult mai mare.
Acelasi schimb de energie il simt si in raport cu echipa. Atunci cand ceea ce zic sau ceea ce fac vine din inima, totul iese mult mai bine decat imi imaginam.
Desigur se intampla si invers, sa transmit energie negativa si atunci asta sa si primesc. Echipa este oglinda mea si observand-o imi dau seama pe ce unda ma aflu si eu ca persoana. Este interesant .
Consider ca am cea mai frumoasa meserie si pur si simplu fara sa imi dau seama am transformat-o intr-un stil de viata.
Cei care lucreaza in acest domeniu stiu ca nu exista o delimitare clara intre locul de munca si acasa. Atunci cand lumea doreste sa se relaxeze noi suntem acolo pentru ei ca sa le oferim relaxare. Asta ne face placere tocmai pentru ca o consideram o parte din menirea noastra si nu o percepem ca si un efort. Centrul spa pentru noi estea casa. Avem si un grup online denumit ”Acasa la Spa” ?
Avem parte de multe provocari zi de zi insa atunci cand pasiunea intra in actiune, toate se dizolva si prin aceste provocari crestem mereu.
Cine sunt oamenii care alcatuiesc echipa? Care este pregatirea lor?
In urma cu aproximativ trei ani de cand sunt onorata sa fiu pe acest post la Sun Garden mi-am propus ca persoanele cu care voi lucra vor fi persoane cu sufletul deschis, prietenoase si ca nu voi pune atat de mare accent pe experienta profesionala in procesul de recrutare cat pe ‘omul’ din fiecare.
Cred in puterea atractiei si acum privind inapoi imi dau seama ca in fiecare etapa a activitatii mele am atras in echipa exact persoanele de care aveam nevoie in acel moment. Echipa s-a format treptat, aproape nimeni nu a avut experienta spa in spate. Media de varsta a echipei este 26 de ani, suntem o echipa tanara. Am studiat impreuna, ne-am lasat invatati si ne-am format pas cu pas.
Unii dintre colegi ne-au onorat cu prezenta lor doar pentru o anumita perioada de timp , insa am ramas prieteni cu totii.
In acest moment echipa este formata din patru receptionere frumoase si energice care prin zambetul lor cuceresc orice oaspete ne trece pragul.
Avem sase terapeuti care pe zi ce trece sunt tot mai buni si care prin ceea ce ofera, fac ca persoane le sa revina si sa savureze din nou si din nou experienta terapiilor. Stilul de lucru in spa este unul aparte si din aceasta cauza oricine beneficiaza de un rasfat din partea colegilor mei ramane marcat! Noi oferim atat relaxare, cat si stare de bine si energie pozitiva prin ceea ce facem. Suntem o echipa constiincioasa si in continua formare profesionala. Suntem pasionati si curiosi de tot ceea ce putem invata s itransmite.
Din echipa spa fac parte si cei doi supraveghetori spa si doua colege dragute care fac tot posibilul ca oaspetii nostris a se simta privilegiati la noi si ii servesc atat cu mancare , bauturi cat si cu recomandari si informatii utile privind parcurgerea circuitului nostru spa.
Starea de spirit predominanta in cadrul echipei este veselia si buna dispozitie si datorita acesteia tot ceea ce facem ne este foarte natural si este primit cu mare placere.
Suntem o familie, suntem prieteni, suntem colegisi ii multumesc lui Dumnezeu ca pot sa fac parte din aceasta echipa.
Care este trend-ul de dezvoltare al centrului spa?
Ne dorim ca pe viitor tot ce facem in Centrul Spa sa fie indreptat si mai mult spre natura. Dorim sa oferim terapii holistice, atat pentru trup cat si minte sisuflet.
Nu am sa va dau detalii mai multe, va invit sa explorati voi insiva legenda, sa simtiti din nou povestea, iar de restul ne vom ocupa noi! ?

Newsletter

Sunt de acord ca acest website să salveze și utilizeze datele mele personale

Articole recente

News

Tipologia clientului spa în România

Tipologia clientului Spa în România poate fi destul de diversificată, reflectând tendințele globale dar și specificul local. În general, clienții pot fi împărțiți în mai

News

Cum evoluează industria wellness?

Industria wellness a cunoscut o creștere semnificativă în ultimii ani și se așteaptă să continue această tendință în viitor. Iată câteva previziuni pentru următorii 5

Vrei să ai succes în dezvoltarea business-ului SPA?

Abonează-te la newsletter-ul nostru și stai la curent cu ultimele noutăți din industria SPA. BONUS, vei primi un eBook gratuit care te va ajuta să-ți dezvolți business-ul SPA.