Search
Close this search box.

Natura revine în spa!

Există un trend – de a încorpora mai multe plante și natură în designul spa. Natura a inspirat întotdeauna relaxarea și stare de bine, iar spa-urile încorporează din ce în ce mai mult elemente ale lumii naturale în ofertele lor, cu infuzia de sunete calmante ale naturii prin sesiuni de vindecare sonoră.

Aceste sesiuni folosesc boluri, gong-uri, înregistrări ale naturii sau instrumente live pentru a crea o experiență profund relaxantă și restauratoare.

Multe spa-uri încorporează principii de design biofil, aducând elemente ale naturii în interior. Designul bazat pe natură poate include utilizarea materialelor naturale precum lemnul și piatra, încorporarea de plante și verdeață și maximizarea luminii naturale. Aceste elemente aduc căldura și textura exteriorului în interior, creând un sentiment de împământare și conexiune cu natura.

Tonurile pământii precum verdele, albastrul și maroul evocă adesea un sentiment de calm și conexiune cu lumea naturală. Se știe că aceste culori au un efect calmant asupra minții și corpului, îmbunătățind și mai mult experiența spa.

Spa-urile îmbrățișează lumina verde, care imită undele calmante găsite în natură. Această iluminare blândă creează o ambianță liniștitoare, promovează relaxarea și reduce stresul.

Includerea naturii blânde precum apa curgătoare, cântecul păsărilor sau chiar „zgomotul” pădurii îi îndeamnă pe oaspeți spre o stare de relaxare profundă, amplificând și mai mult legătura cu lumea naturală.

Schema de culori joacă un rol crucial!  Verdeața luxuriantă este în centrul atenției cu utilizarea strategică a plantelor. Pereții vii plasați strategic în ghivece și chiar grădinile botanice creează un sentiment de liniște și prospețime.

Aceste adaosuri de plante purifică aerul și favorizează o conexiune cu exteriorul, chiar și în interiorul pereților spa.

Pentru un Design Spa perfect, îți suntem alături – programează o oră de consultanță pe www.spaplus.ro / 0743564796

 

Newsletter

Sunt de acord ca acest website să salveze și utilizeze datele mele personale

Articole recente

News

Tipologia clientului spa în România

Tipologia clientului Spa în România poate fi destul de diversificată, reflectând tendințele globale dar și specificul local. În general, clienții pot fi împărțiți în mai

News

Cum evoluează industria wellness?

Industria wellness a cunoscut o creștere semnificativă în ultimii ani și se așteaptă să continue această tendință în viitor. Iată câteva previziuni pentru următorii 5

Vrei să ai succes în dezvoltarea business-ului SPA?

Abonează-te la newsletter-ul nostru și stai la curent cu ultimele noutăți din industria SPA. BONUS, vei primi un eBook gratuit care te va ajuta să-ți dezvolți business-ul SPA.