Search
Close this search box.

Tendințe în designul centrelor SPA în 2023

Tendințe în designul centrelor SPA

Designul centrului SPA a devenit din ce în ce mai important în ultimii ani, pe măsură ce oamenii au căutat un stil de viață mai sănătos, alături de experiențe unice și relaxante. În 2023, tendințele în designul centrelor SPA sunt marcate de un echilibru între tehnologie și natură, cu accent pe sustenabilitate și inovație. Descoperă mai jos trendurile dezvăluite de Sparcstudio & European SPA Magazine

Tehnologie avansată

În 2023, centrul SPA va fi mult mai conectat și tehnologic decât în trecut. Tehnologia va fi folosită pentru a îmbunătăți experiența oaspeților și a le oferi un nivel de personalizare fără precedent. Aceasta va include dispozitive care pot monitoriza nivelul de stres, de hidratare sau de energie al oaspeților, pentru a le sugera terapii care îi ajuta să își îmbunătățească starea generală de bine. 

Design sustenabil 

Pe măsură ce oamenii devin tot mai preocupați de impactul pe care îl au asupra mediului, centrul SPA va trebui să țină cont și el de aceste aspecte. În 2023, vom vedea un design orientat spre sustenabilitate, cu multe elemente naturale, cum ar fi pereți verzi, ferestre mari pentru lumină naturală sau podele și pereți din lemn. Acest design va contribui la o atmosferă autentică și naturală.

Centru SPA ca destinație de socializare

Centrul SPA nu va mai fi doar un loc unde oamenii merg pentru a se relaxa și a se bucura de terapii. În 2023, centrul SPA va deveni o destinație de socializare, unde oamenii se pot întâlni cu prietenii și familia, să se bucure de o băutură răcoritoare și să petreacă timp împreună. Centrul SPA va trebui să ofere facilități precum zone de relaxare comună pentru a putea îndeplini această cerere.

Spații captivante 

Prin proiectarea imaginilor pe tavan, podele sau pereți în sălile de yoga sau în clasele de spinning, centrele SPA pot crea spații cu totul captivante. QC Terme Milano este un astfel de exemplu, având o cameră cu dușuri și bazin, pe pereții căreia sunt proiectate imagini ale unui cer furtunos. Realitatea virtuală își găsește, și ea, tot mai mult locul în centrele SPA & Wellness. Relax VR poate oferi clienților meditații ghidate într-un peisaj frumos ca parte integrată a unei experiențe SPA. 

Tendințele în designul centrelor SPA se schimbă și se adaptează mereu, iar în 2023 vom vedea o evoluție accentuată către tehnologie avansată, design sustenabil, spații captivante și destinații de socializare. Contactează-ne și asigură-te că SPA-ul tău este pregătit să răspundă acestor tendințe și să ofere experiențe personalizate și inovatoare oaspeților. 

Sursa: Sparcstudio reveals spa design trends for 2023

Newsletter

Sunt de acord ca acest website să salveze și utilizeze datele mele personale

Articole recente

News

SOMNUL este CHEIA spre WELLBEING

SOMNUL este CHEIA spre WELLBEING Emlyn Brown, vicepreședinte global Well-being (strategie, design și dezvoltare) evidențiază oportunitățile pentru destinațiile balneare în ceea ce privește Somnul. A

News

Natura revine în spa!

Există un trend – de a încorpora mai multe plante și natură în designul spa. Natura a inspirat întotdeauna relaxarea și stare de bine, iar

Vrei să ai succes în dezvoltarea business-ului SPA?

Abonează-te la newsletter-ul nostru și stai la curent cu ultimele noutăți din industria SPA. BONUS, vei primi un eBook gratuit care te va ajuta să-ți dezvolți business-ul SPA.