Search
Close this search box.

BodyHoliday Saint Lucia – Paradisul SPA & Wellness

În inima insulei exotice Saint Lucia se ascunde un resort care a redefinit conceptul de relaxare și îngrijire personală: BodyHoliday. Amplasat într-un decor natural idilic, resortul îmbină armonios luxul cu serviciile de excepție în domeniul SPA & Wellness. 

Facilități de excepție

Resortul BodyHoliday a fost conceput special pentru a oferi o experiență memorabilă oaspeților săi. Aici, fiecare detaliu este gândit pentru a crea o atmosferă de relaxare și liniște absolută. Înconjurat de o vegetație luxuriantă și de ape cristaline, resortul oferă un cadru natural ideal pentru destindere. 

Printre facilitățile BodyHoliday Saint Lucia se numără:

Cazare de lux: Resortul oferă camere spațioase și elegant decorate, cu priveliști spectaculoase spre mare sau grădinile tropicale. Fiecare cameră este dotată cu facilități moderne, asigurând confortul deplin al oaspeților.

The Body Holiday - cazare de lux

Centru de fitness modern: Pentru cei care doresc să rămână în formă în timpul vacanței, resortul dispune de un centru de fitness bine echipat, unde antrenori profesioniști stau la dispoziția clienților cu programe personalizate.

Restaurante rafinate: Bucătăria este un aspect important în cadrul experienței oferite de BodyHoliday. Oaspeții au la dispoziție o varietate de restaurante, fiecare cu specificul său culinar. De la preparate locale până la delicii internaționale, toate sunt pregătite cu grijă de chefi de renume.

Activități recreative: BodyHoliday pune la dispoziție o gamă largă de activități recreative. De la sporturi acvatice, yoga, plimbări cu bicicleta, până la cursuri de gătit și degustări de vinuri. 

SPA & Wellness: Cea mai impresionantă și râvnită facilitate a resortului este, fără îndoială, centrul SPA & Wellness. Aici, oaspeții sunt răsfățați cu cele mai avansate tehnici și tratamente de înfrumusețare și relaxare.

The Body Holiday - SPA & Wellness

SPA-ul – O oază a relaxării

Intrarea în SPA-ul BodyHoliday Saint Lucia este ca o călătorie magică către o lume a răsfățului și a senzorialității. De îndată ce treci pragul, ești întâmpinat de un personal cald și ospitalier, pregătit să îți ofere o experiență unică.

Designul spațial: Ambianța SPA-ului este concepută pentru a te purta pe un val de relaxare încă de la primul pas. Culorile calde, lumina blândă și decorul de inspirație tropicală te duc cu gândul la un paradis al calmului.

Tratamentele SPA: BodyHoliday Saint Lucia oferă o gamă variată de tratamente SPA, personalizate în funcție de nevoile fiecărui oaspete. De la masaje tradiționale, terapii de hidratare și detoxifiere, până la proceduri de înfrumusețare avansate. Totul este gândit pentru a revitaliza corpul și mintea.

The Body Holiday - Tratamente SPA

Produsele utilizate: Pentru a garanta experiențe extraordinare, SPA-ul folosește doar produse cosmetice premium, care combină ingrediente naturale și tehnologii avansate pentru a obține rezultate spectaculoase.

Zonele de relaxare: După tratamentele SPA, oaspeții sunt invitați să se retragă în zonele special amenajate pentru relaxare, menite să completeze experiența: șezlong în aer liber, cadă cu hidromasaj sau lounge. 

The Body Holiday - Zone de relaxare

The Body Holiday, Santa Lucia, este cu adevărat un resort unic, reprezentând combinația perfectă între relaxare, lux și aventură. Cu facilități de top și servicii personalizate, acest paradis tropical oferă o experiență excepțională fiecărui oaspete. Fie că ești iubitor al sporturilor, pasionat de SPA sau cauți pur și simplu să te relaxezi pe plajă, acest resort te va întâmpina cu brațele deschise și îți va oferi o vacanță de vis în mijlocul naturii spectaculoase. 

Newsletter

Sunt de acord ca acest website să salveze și utilizeze datele mele personale

Articole recente

News

SOMNUL este CHEIA spre WELLBEING

SOMNUL este CHEIA spre WELLBEING Emlyn Brown, vicepreședinte global Well-being (strategie, design și dezvoltare) evidențiază oportunitățile pentru destinațiile balneare în ceea ce privește Somnul. A

News

Natura revine în spa!

Există un trend – de a încorpora mai multe plante și natură în designul spa. Natura a inspirat întotdeauna relaxarea și stare de bine, iar

Vrei să ai succes în dezvoltarea business-ului SPA?

Abonează-te la newsletter-ul nostru și stai la curent cu ultimele noutăți din industria SPA. BONUS, vei primi un eBook gratuit care te va ajuta să-ți dezvolți business-ul SPA.